Βάπτιση

Η βάπτιση είναι μια ιδιωτική στιγμή που όλη η οικογένεια μαζεύεται για να γιορτάσει την είδοσο του μικρότερου μέλους της στους κόλπους της εκκλησίας. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια, που το περιμένει με χαρά και λαχτάρα ολόκληρη η οικογένεια και οι οικείοι της.

Μήπως έφτασε η στιγμή να βαπτίσετε το αγγελούδι σας; Αν θέλετε να κρατήσετε αναλύωτες στο χρόνο τις τρυφερές αυτές στιγμές η επιλογή του φωτογράφου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στην εταιρεία Photo Zachakou δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και καταφέρνουμε να αποτυπώσουμε συναισθήματα όχι απλές εικόνες.

Τα δάκρυα χαράς και η συγκίνηση των παππούδων, το κλάμα του νεοφώτιστου μωρού σας αποτυπώνονται σε όμορφες φωτογραφίες που κρατούν άσβεστη στη μνήμη την χαρά της ημέρας.

Στόχος μας άλλωστε είναι κάθε παιδί μεγαλώνοντας να έχει στα χέρια του το ομορφότερο ενθύμιο αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Φωτογραφίζοντας την βάπτιση του παιδιού σας

Είτε έχετε επιλέξετε μια πιο κλειστή βάπτιση, είτε μια μεγαλύτερη με πολλούς καλεσμένους και δεξίωση αμέσως μετά, σας εγγυώμαστε πως θα είμαστε κοντά σας με διακριτικότητα και χωρίς να τραβάμε την προσοχή σας σε κάθε στιγμή του μυστηρίου, σεβόμενοι πάντα τους κανόνες του μυστηρίου και της εκκλησίας.

Σκοπός μας είναι να διηγηθούμε την ιστορία της βάπτισης όπως εκτυλίσσεται μπροστά μας, αιχμαλωτίζοντας την ατμόσφαιρα, τις λεπτομέρειες και την οικογενειακή χαρά της ημέρας. Δίνουμε μεγάλη σημασία και σε αντικείμενα με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εσάς, καθώς θέλουμε οι φωτογραφίες μας να σας κάνουν να χαμογελάτε κάθε φορά που τις κοιτάζετε.

Τηλέφωνο: 210 72 26 921
Διεύθυνση: Πρατίνου 42, Παγκράτι, Τ.Κ.116 34
Email: photozachakou@gmail.com

Βάπτιση: Η δική μας προσέγγιση

Επιλέγουμε να ερχόμαστε πρώτα από το σπίτι σας περίπου μια ώρα πριν την βάπτιση για να βγάλουμε φωτογραφίες με το μικρό σας θησαυρό και την οικογένειά σας. Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φωτογραφίας γνωρίζουμε πως πρέπει να διαχειριστούμε εκδηλώσεις που πρωταγωνιστούν παιδιά και γνωρίζουμε πως η τελετή πολλές φορές κουράζει τα μικρά αγγελούδια. Γι’ αυτό και θεωρούμε καλό να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες πριν, για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Βάπτιση: Απαθανατίζοντας σπουδαίες στιγμές και μικρές λεπτομέρειες

Φωτογραφίζουμε κάθε σημαντική στιγμή της ημέρας με ιδιαίτερη προσοχή. Από τους παππούδες που καμαρώνουν το νεοφώτιστο εγγονάκι τους, το μωρό σας στα χέρια του παππά, τους χαμογελαστούς νονούς, ως τα μικρά παιδιά που τρέχουν ανέμελα. Κάθε στοιχείο που συνθέτει αυτή την όμορφη εκδήλωση έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Ο σταυρός και τα ρουχαλάκια του μωρού, τα γλυκά, η τούρτα και η διακόσμηση, οτιδήποτε αντικατοπτρίζει το πνεύμα της ημέρας αξίξει την προσοχή μας.

Κάθε βάπτιση είναι μοναδική

Γνωρίζουμε καλά πως όπως κάθε παιδί είναι μοναδικό, μοναδική είναι και η βάπτισή του. Στην εταιρεία Photo Zachakou θέλουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας και το έργο που θα αποδώσουμε να σας κάνει χαρούμενους όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εσείς δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε!

Βάπτιση: Οι δουλειές μας

Μπορείτε να δείτε δείγματα φωτογραφιών από βαπτίσεις για να γνωρίσετε το στυλ μας και τον τρόπο με τον οποίο μας αρέσει να δουλεύουμε. Αγαπάμε την φωτογραφία και να απαθανατίζουμε συναισθήματα από τις πιο σημαντικές στιγμές σας.

Γάμος και βάπτιση

Τα τελευταία χρόνια αρκετά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν την ίδια ημέρα το γάμο τους και την βάπτιση του παιδιού τους. Είναι μια πολύ ξεχωριστή περίσταση και ένας όμορφος τρόπος να γιορτάσετε δυο υπέροχα γεγονότα την ίδια στιγμή. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να καλύψουμε και τις δυο τελετές με διακριτικότητα, σεβασμό και καλή διάθεση!

Για οποιαδήποτε απορία σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.