Γάμος

Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή κάθε ζευγαριού αλλά και των οικείων του. Απαιτεί μεγάλη προετοιμασία και σωστή οργάνωση ώστε όλα να γίνουν όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. Για να μπορέσετε να κρατήσετε χαραγμένες στη μνήμη σας όλες αυτές τις στιγμές καθοριστικό ρόλο παίζει ο φωτογράφος που θα επιλέξετε.

Η φωτογράφηση γάμου δεν είναι μια απλή διεκπεραιωτική διαδιακασία. Ο φακός δεν αιχμαλωτίζει απλώς εικόνες αλλά συναισθήματα. Γι’ αυτό πριν επιλέξετε την εταιρεία στην οποία θα αναθέσετε την φωτογράφηση του γάμου σας είναι καλό να δείτε δείγματα από δουλειές της για να καταλάβετε αν ταιριάζει με την αισθητική και το στυλ σας.

Γάμος: Κεφάλαιο επικοινωνία

Ζητήστε να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα αναλάβει την φωτογράφηση για να είστε σίγουροι πως είναι συνεργάσιμος και συζητήσιμος. Μην ξεχνάτε πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Ο φωτογράφος θα βρίσκεται μαζί σας από την στιγμή που ξεκινά η προτετοιμασία μέχρι και την δεξίωση που ακολουθεί μετά τον γάμο. Γι’ αυτό φροντίστε να είναι ένας άνθρωπος που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα μαζί του.

Γάμος: Βοήθηστε τον φωτογράφο να καταλάβει το στυλ που σας αντιπροσωπεύει

Υπάρχουν δυο βασικοί τρόποι φωτογράφησης. Στον κλασικό που γνωρίζουμε όλοι, ο φωτογράφος καθορίζει τις θέσεις και τις πόζες του ζευγαριού και των καλεσμένων. Σε αυτό το είδος κυριαρχούν τα πορτραίτα. Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο ελεύθερος. Εδώ ο φωτογράφος δεν παρεμβαίνει συνεχώς, αλλά παρατηρεί και καταγράφει τις στιγμές χωρίς να γίνεται πάνοτε αντιληπτός. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα είναι πιο αυθόρμητα.

Συνήθως γίνεται συνδυασμός των δυο ειδών. Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε τον φωτογράφο για τον τρόπο που επιθυμείτε να κινηθεί ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τηλέφωνο: 210 72 26 921
Διεύθυνση: Πρατίνου 42, Παγκράτι, Τ.Κ.116 34
Email: photozachakou@gmail.com

Συζητήστε το ενδεχόμενο μιας φωτογράφησης πριν από το γάμο

Επειδή οι περισσότεροι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με την διαδικασία της επαγγελματικής φωτογράφησης μπορείτε να ζητήσετε μια φωτογράφηση πριν το γάμο. Με αυτό τον τρόπο θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι την ημέρα του γάμου. Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ ή ασπρόμαυρες λήψεις και επιλέξτε το ύφος που σας ταιριάζει για την ημέρα του γάμου σας. Και μην ανησυχείτε, καθώς αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις προβάλλετε στο χώρο της δεξίωσης όπως συνηθίζετε τα τελευταία χρόνια.

Μην ξεχνάτε τις στιγμές πριν την τελετή του γάμου

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές είναι αυτές πριν από την τελετή του γάμου. Την ώρα της προετοιμασίας τόσο του γαμπρού όσο και της νύφης η διάθεση είναι ευχάριστη και πιο χαλαρή, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη αξία. Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τον φωτογράφο για αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε όπως ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα ή ένα κολιέ, που είναι σημαντικά για εσάς, ώστε να μπορέσει να τα φωτογραφήσει ξεχωριστά.

Γάμος: Φωτογράφηση next day

Η φωτογράφηση της επόμενης ημέρας αποτελεί μια πολύ όμορφη διαδικασία. Η ημέρα του γάμου έχει περάσει, το ίδιο και το άγχος και η αγωνία. Καθώς έχετε εξοικειωθεί με την

διαδικασία της φωτογράφησης και βρίσκεστε μακριά από τα δεκάδες μάτια των καλεσμένων μπορείτε να χαλαρώσετε και να βγάλετε πιο παιχνιδιάρικες και καλλιτεχνικές φωτογραφίες σε όποια τοποθεσία επιλέξετε.

Γάμος: Και το πιο σημαντικό

Παραμείνετε ήρεμοι και χαρούμενοι. Ο γάμος είναι μια μοναδική ημέρα που γίνεται για να γιορτάσετε με την οικογένεια και του φίλους σας. Όσο πιο χαλαροί και χαρούμενοι είστε τόσο πιο όμορφες θα είναι και οι φωτογραφίες σας. Άλλωστε ο φωτογράφος δεν θέλει να απαθανατίζει στημένες πόζες και τα ψεύτικα χαμόγελα, αλλά αυθόρμητες στιγμές, δάκρυα χαράς και την συγκίνηση αυτής της όμορφης και ξεχωριστής ημέρας.

Για οποιαδήποτε απορία σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.