Εκτύπωση Φωτογραφιών

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μήπως ήρθε η ώρα να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτύπωση φωτογραφιών σε οποιοδήποτε μέγεθος σε όποια μορφή και αν τις έχετε. Είτε βρίσκονται σε DVD, CD ή κάρτα μνήμης εμείς μπορούμε να τις εκτυπώσουμε.

Εκτύπωση φωτογραφιών: Γιατί;

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό. Έτσι, οι περισσότερες αναμνήσεις τους βρίσκονται εκεί ή μεταφέρονται σε έναν υπολογιστή. Ξέγναστες στιγμές διακοπών, ο γάμος ή η βάπτιση των παιδιών παραμένουν αποθηκευμένες σε αρχεία. Γιατί να μένουν ξεχασμένες και να κινδυνεύουν να χαθούν αν η συσκευή χαλάσει; Επιλέξτε διαστάσεις και είδος χαρτιού και ελάτε να πάρετε τις φωτογραφίες σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάθε στιγμή στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Τηλέφωνο: 210 72 26 921
Διεύθυνση: Πρατίνου 42, Παγκράτι, Τ.Κ.116 34
Email: photozachakou@gmail.com

Εκτύπωση φωτογραφιών: Είδη χαρτιού

Όπως θα γνωρίζετε η εκτύπωση φωτογραφιών απαιτεί ειδικό χαρτί. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχουν οι φωτογραφίες σας μπορείτε να επιλέξετε ματ, μεταξωτό ή γυαλιστερό χαρτί. Αν για παράδειγμα ζητάτε μεγαλύτερη ευκρίνεια επιλέξτε γυαλιστερό, αν θέλετε μια πιο παραδοσιακή αισθητική προτιμήστε το ματ.

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ανάμεσα σε τρεις τρόπους εκτύπωσης. Αν δηλαδή θέλετε φωτογραφίες χωρίς περιθώριο, με λευκό περιθώριο περιμετρικά ή με λευκό περιθώριο σε 2 πλευρές.

Πριν ξεκινήσουμε την εκτύπωση θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικές για να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εκτύπωση φωτογραφιών: Μέγεθος

Αφού επιλέξετε το χαρτί σειρά έχει το μέγεθος των φωτογραφιών. Τα διαθέσιμα μεγέθη εκτύπωσης είναι:

* 9 x 13cm

* 10 x 15cm (σύνηθες μέγεθος εκτυπώσεων)

* 13 x 18cm

* 15 x 21cm

* 20 x 25cm

* 20 x 30cm

* 24 x 30cm

* 25 x 38cm

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα πανοραμικής εκτύπωσης σε διαστάσεις:

* 30 x 10cm

* 30 x 15cm

* 40 x 15cm

* 60 x 20cm

* 90 x 30cm

Εκτύπωση φωτογραφιών: Άλμπουμ ή αντικείμενα

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό μπορούμε να κάνουμε εκτύπωση φωτογραφιών σε αντικείμενα όπως οι κούπες ή τα μπρελόκ αλλά και σε κοσμήματα. Παράλληλα αν το επιθυμείτε σχεδιάζουμε καιδημιουργούμε χειροποίητα άλμπουμ. Και αν οι φωτογραφίες που έχετε είναι πιο παλιές και έχουν χάσει την λάμψη τους, εμείς μπορούμε μέσω ψηφιακής επεξεργασίας να τους δώσουμε ξανά ζωή.

Υποσχόμαστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, με ζωντανά χρώματα σε φιλικές τιμές.

Για οποιαδήποτε απορία σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.